Artikler

Tips til valg av nytt gulv

Et bilde som inneholder tre, gjerde, bygning, utendørs Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Huset ditt har mange rom der de ulike typene rom gjerne stiller ulike krav til gulvet. Vi har her satt sammen en sjekkliste med noen tips du bør tenke over før du går til innkjøp av nytt gulv.

Read More


Tips til maling

Et bilde som inneholder vegg, gul, person Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

For mange er det å ta malerkosten fatt et lite ork. I denne artikkelen skal vi gå gjennom en del momenter du bør tenke gjennom før oppstart.

Read More


Skal du legge tapet?

Et bilde som inneholder innendørs, kopp, bord Beskrivelse som er generert med høy visshet

Det er mange som synes det å tapetsere fort kan bli litt skummelt. Eller kanskje du rett og slett bare har veldig lyst uten å helt vite hvordan? Det er faktisk mye enklere enn du skulle trodd.

Read More


Skal du legge nye lister hjemme?

Et bilde som inneholder bygning, bygningsmateriale, tømmer, murstein Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Listverk er som en ramme for dører og vinduer og det kan være med på å gi et fint utrykk. Farge, stil og materiale er bestemt og du befinner deg nå inne på butikken hvor du skal handle inn materiale. Hva gjør du?

Read More


Skal du bytte kledning?

Det er kledningen sin jobb å beskytte huset mot vær, vind og skade. Det er dessverre ikke så enkelt som å rive ned de gamle plankene og spikre opp noen nye. Skal du ha full funksjonell og sikker vindtetting, må det blant annet monteres vindsperre på stendere og bindingsverket. I tillegg må dette gjøres før du legger den innvendige isolasjonen og selve kledningen.

Read More


Skal du bytte baderomspanel?

Et bilde som inneholder innendørs, baderom, gulv, vegg Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Før du starter prosjekt «nytt baderomspanel» må du vite om de byggetekniske krav og sikringstiltak som stilles til våtrom. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

Read More


Skal du beise terrassen?

Et bilde som inneholder tre, gjerde Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Det er den tiden på året igjen, men gleder seg til å sette seg ut på terrassen for å nyte dagen. Terrassen er ditt friområde, her skal du kunne slappe av, ha sosialt samspill med venner og familie, invitere til middag eller bare nyte solstrålene og en god bok.

Read More


Sikkerhet for våre ansatte – det viktigste verktøyet vi har

Sikkerhet for våre ansatte er et utviklingsarbeid som vi aldri kan si oss ferdig med. Dette er en kontinuerlig forbedringsprosess som vi jobber med, nettopp for å kunne nå vår visjon om nullulykker på arbeidsplassen. Da våres mål er økt sikkerhet og økt lønnsomhet er det viktig at de går hånd i hånd, og dette skal være en holdning som vi tar med oss inn i hvert eneste prosjekt.

Read More