Omtaler fra mittanbud

se hos mittanbud.no

Skifte terrassedør

Vel gjort arbeid for meg.
Jonny Klemetsen (14. des. 2018)

Skifte av 8 innerdører

Ryddig og greit firma og forholde seg til! Kom til avtalt tid og utførte jobben profesjonelt. Kan anbefales.
Leif Nerheim (5. nov. 2018)

Bygge ut terrasse og lage isolert bod under

Veldig fornøyd med jobben utført av Torkildsen Bygg & Eiendom AS. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Sluttresultat strålende. Nøler ikke med å ta kontakt med Robert neste gang vi trenger hjelp! Anbefales på det varmeste fra oss Mvh Camilla og Arne
Arne Svensson (12. sep. 2018)

Hjelp til planlegging av nytt kjøkken

Vi er strålende fornøyd med Torkildsen Bygg & Eiendom AS. Jobben ble utført veldig profesjonelt til avtalt tid og pris. Faglig dyktig bedrift som er opptatt av et godt resultat. Serviceinnstilte og hyggelige. Kom med gode råd og tips underveis. Kan trygt anbefales.
Daniele Howell (4. jan. 2018)

Skifte vinduer 7 vinduer + altandør

Veldig fornøyd med sluttresultatet og arbeidet underveis. Jeg ble informert om utfordringer som dukket opp, og disse ble løst på en utmerket måte. Jeg har allerede anbefalt Torkildsen bygg til andre, og vil nok benytte ham igjen ved senere behov.
Janne Rundhovde Birkeland (29. juni 2017)

Skifte av 2 vindu samt balkongdør.

Generelt sett er vi svært fornøyd med hvordan jobben ble gjort. Hyggelig håndtverker som gjorde meget pent arbeid. Var hensynsfull ift å dekke til før oppstart, og ryddet pent opp etter seg. Veldig bra!
Rine Ilebekk (29. juni 2017)

Tilbygg av rekkehus

Vi er godt fornøyd med arbeidet som ble utført hos oss i vår. Vi delte to større soverom i tre mindre rom, nye vinduer og ny yttervegg samt ny altan. Vi valgte Torkildsen bygg & eiendom AS da vi følte at han kunne utføre jobben slik vi ønsket det til en fornuftig pris. Han utførte arbeidet med god kvalitet, nøyaktighet og alle avtaler ble holdt. Underveis diskuterte han med oss dersom det dukket opp uforutsette ting. Vi velger gjerne han igjen.
Bjørn Ivar Kjesbu Toftevåg (28. juni 2017)