Våre tjenester

Tilbygg og Påbygg

Føler du det begynner å bli litt trangt og behovet for mer oppbevaringsplass øker? Kanskje en ny garasje til bilen din med en hems som kan bli familiens nye filmrom? Mulighetene er mange.

Skal du bygge om er det mange hensyn som skal tas, det skal tegnes, det skal søkes og du vil trenge en god rådgiver. Vi kommer gjerne hjem til deg på en kostnadsfri befaring, lytter til dine planer og bidrar med vår erfaring og ideer som tilpasser seg dine behov og ønsker.

Rehabilitering

Lei av knirking i gulvet og det sennepsgule kjøkkenet fra 80-tallet for ikke å snakke om vinduene som ikke isolerer godt nok lenger? Alt trenger vedlikehold, men noen ganger må man skifte ut og erstatte med noe nytt for å heve standarden. Her kreves det ofte mye planlegging og oppfølging og vi hjelper deg gjerne med å fastslå hvilke deler av huset som er moden for en utskiftning. Med vår ekspertise og med våre gode samarbeidspartnere sikrer vi at ditt rehabiliteringsprosjekt blir løst på best mulig måte akkurat slik du drømmer om og litt til.

Nybygg

Drømmer du om et hus med originale trekk og autentisk stil, da vil restaurering være et godt alternativ.

Ved å foreta en enkel befaring kan vi hjelpe deg med å fastslå hvilke deler som trenger vedlikehold og eventuelt hvilke deler som må skiftes ut da, mange eldre boliger i dag ikke når opp til dagens krav om varmeisolasjon, ventilasjon og oppvarming. Å oppgradere boligen gir en bedre levestandard samtidig som at man får et mer energieffektivt hus.

Et bilde som inneholder person, utendørs, gul, gjerde Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Restaurering

Det hele begynner med en tanke, et behov eller det kan være et ønske om noe nytt, et drømmehjem.

Selve prosessen med nybygg kan være både tid- og energikrevende for mange. Å bygge et nytt hus skal være en god opplevelse. All planlegging som er gjort enten med en arkitekt eller med å finne det riktige huset for deg, skal nå realiseres med selve byggingen. Vi har et godt samarbeid med alle nødvendige yrkesgrupper og hjelper deg helt fra start til du står med nøkkelen i hånden.