Restaurering

Ønsker du å fremheve den sjarmerende byggestilen til boligen din fra det opprinnelige byggeåret? Da vil restaurering være løsningen for deg.

Jo mer du kan og vet om boligen din, desto billigere kan ditt restaureringsprosjekt bli. Noe av det aller første du må finne ut av er om huset ditt er fredet. Å ikke ha en god dialog med myndighetene under restaurering av en eldre bolig, kan fort bli en dyr affære!

Våre byggmestere her i Forum Bygg har erfaring fra tidligere restaureringsprosjekter der de har måtte utføre arbeidet i samråd med byantikvaren og har gjort seg gode erfaringer med dette.

Det er ikke alltid man trenger ta alt på en gang, men litt etter litt. Om man skulle ønske å utføre deler av restaureringen selv anbefaler vi uansett å få inn fagfolk, før du begynner, til å se gjennom boligen din og komme med gode råd. Det kan fort bli mye dyrere enn nødvendig om man ikke legger opp arbeidet i en riktig rekkefølge hvor det utføres på en korrekt måte.

Våre dyktige byggmestere her i Forum Bygg hjelper deg med å avklare hvilke tiltak du bør starte med, hva som er mest mulig kostnadseffektivt og best mulig tilrettelegging for de prosjektene som vil komme på et senere tidspunkt. Ved de fleste restaureringsprosjekter vil det være behov for flere tekniske fag. Forum Bygg har gode samarbeidspartnere og kan bistå med å samordne alle de nødvendige fag.

Skal du i gang med restaurering av bolig? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring.

En befaring kan blant annet være med på å kartlegge:

 • Hva som gjøres – Hva som bør gjøres – Hva som kan gjøres
 • Hvilke deler man kan beholde
 • Hvilke deler som må skiftes ut
 • Tekniske fag
 • Mulighetene for om du kan søke tilskudd til restaurering av boligen din
 • De ulike bygningskonstruksjonene:
  Skal man for eksempel etterisolere eldre hus er det viktig å vite om de forskjellige måtene dette utføres på etter de ulike bygningskonstruksjonene. Vet man ikke om dette og etterisolerer slik man etterisolerer nyere hus i dag, kan det fort føre til mugg og råteskader

  Interessert?

  Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring slik at du kan få et komplett tilbud. Legg igjen din info, så kontakter vi deg.

  ..eller kontakt oss